Presentatie dichtbundel “Laat mij maar” op 10 juni in RUIMTE-X te Tilburg

Ingediend door webmaster op Woe, 06/06/2007 – 16:14.

Zondag 10 juni presenteert Albert Megens zijn jongste pennenvrucht “Laat mij maar” bij Brandon Pers in een oplage van 225 genummerde exemplaren. “Laat mij maar” bestaat uit een drietal delen: De gedichten uit het eerste deel gaan over zijn zandige geboortegrond, zijn jeugd, zijn ouders. Het laatste deel bevat gedichten die ontstaan zijn uit Megens’ ervaringen als pastoraal werker bij mensen die een dierbare hebben verloren en moeten leren leven met dit verlies. Daar tussenin zitten zogenaamde ‘overgangsgedichten’, die enerzijds geworteld zijn in het aardse, de grond, maar anderzijds dit aardse ontstijgen.“Laat mij maar” is de tiende uitgebrachte poëziebundel van Albert Megens. In de heldere gedichten van Megens klinkt een nostalgische en meelevende toon, aldus Cees van Raak, secretaris van de Brandon Pers.
De presentatie vindt plaats om 16:00 uur in RUIMTE-X, Telexstraat 4a te Tilburg en de toegang is gratis.